Міжнародний науковий форум

23-25 листопада в м. Києві проходив Міжнародний науковий форум, присвячений 90 роковинам Голодомору-геноциду українського народу на тему: «Україна в епоху Голодомору, влада, опір,  ідентичність".

Надзвичайно важливий та змістовний захід. У фокусі Міжнародного форуму розглядався комплекс наукових проблем, повʼязаних із осмисленням багатовимірного феномену опору українського суспільства сталінській політиці, творення голоду, а також відбувся обмін ідеями щодо популяризації наукового знання про Голодомор-геноцид українського народу в публічній історії та шкільній історичній освіті. 

На заході також  нагородили переможців VIII  Міжнародного міждисциплінарного конкурсу імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко.

Директора Червонослобідського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 Самохотова Анатолія нагороджено дипломом з відзнакою за методичну розробку на тему: «Війна в Україні: історія геноциду повертається…».

Найщиріші слова подяки висловлюємо пані Людмилі Гриневич та всім організаторам і учасникам заходу. Тримаємо освітянський стрій!