16 днів проти насильства

В рамках проведення Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" у 2023 році (25.11.2023 - 10.12.2023) практичний психолог Червонослобідського  ЗЗСО І-ІІІ ступенів #1 Червонослобідської сільської ради Черкаської області Рибчинська Світлана Станіславівна провела наступну роботу:

Поширила на власному сайті та сторінці Фейсбук закладу освіти інформаційно-просвітницьку інформацію щодо запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, торгівлі людьми.

Провела моніторингове дослідження серед здобувачів освіти 7-8 класів "Проблеми насильства у суспільстві". Узагальнені результати, висновки та рекомендації були надані педагогічним працівникам і батькам здобувачів освіти з метою покращення виховних впливів на дітей та розвитку довіри здобувачів освіти до батьків та педагогів.

Провела заняття для 1-4 класів "Тут мене не торкайся" щодо безпечної поведінки дітей серед знайомих та незнайомих людей.

Провела заняття для 5-8 класів "Уважні онлайн. Розкажи дорослому, якому довіряєш" щодо безпечної поведінки в мережі Інтернет.

Провела заняття для 9-11 класів "Уважні онлайн. Пошук допомоги в складних ситуаціях" щодо правил спілкування онлайн та до кого можна звернутися за підтримкою й допомогою.

Проводились заняття з учнями 5-11 класів з використанням карткової гри "Коло безпеки" щодо особливостей поведінки дитини з метою запобігання насильства.